Klankschaalconcerten in Amsterdam en Alkmaar

Klankschaalconcerten ervaar je liggend op een matje, samen met anderen. Je kunt diep ontspannen en genieten van de klanken en de trillingen. Ik bied ook klankschaalconcerten aan tijdens yogalessen en in bedrijven. Wil jij ook eens een concert ervaren?

De vibraties en geluiden van klankschalen werken energetisch op het water in je lichaam. Wist je dat jouw lichaam voor 70% uit water bestaat? Door de klankschalen op of naast het lichaam te plaatsen komt de energie van je lichaam in balans. De trilling en het geluid hebben beiden een verschillend effect.

De geluiden van de schalen brengen stilte in de ruimte en die stilte merk je op, je gaat er vanzelf naar luisteren. De ontstane stilte brengt rust in je lijf en leidt je af van je gedachtes. Het wordt ‘stil’ in je hoofd.

Het doel is om je uiteindelijk ontspannen en opgeladen te voelen! Om optimaal te kunnen genieten is het meestal fijn als je tijdens een klankschaalconcert kunt liggen.

klankschaalconcerten

Wat is een klankschaal concert?

Tijdens een klankschaalconcert hoef je geen moeite te doen. Om optimaal te kunnen genieten is het meestal fijn als je tijdens een klankschaalconcert kunt liggen.

Geluidsopname

Via deze link kun je een van mijn klankschaalconcerten beluisteren!

Twee klankschaalconcerten op zondag 4 december in Alkmaar 

Op zondag 4 december van 13.45 tot 15.15 uur en van 15.45 tot 17.15 uur zijn twee klankschaalconcert in Alkmaar bij Wakker Bewustzijn op de Westerweg 14.  Er is tijd om thee te drinken en na te genieten. De prijs is € 25,-.  Aanmelden kan via info@klankschaalalkmaar.nl of 06-21 95 06 62. Bij deze workshop krijg je een klein flesje  lavandin olie super bio cadeau.

Aanmelden

Aanmelden kan bij Nicolien via info@klankschaalalkmaar.nl of 06-21 95 06 62.