Klankschaal concerten in Amsterdam en Alkmaar

Klankschaalconcerten ervaar je liggend op een matje, samen met anderen. Je kunt diep ontspannen en genieten van de klanken en de trillingen. Ik bied ook klankschaalconcerten aan tijdens yogalessen en in bedrijven. Wil jij ook eens een concert ervaren?

De vibraties en geluiden van klankschalen werken energetisch op het water in je lichaam. Wist je dat jouw lichaam voor 70% uit water bestaat? Door de klankschalen op of naast het lichaam te plaatsen komt de energie van je lichaam in balans. De trilling en het geluid hebben beiden een verschillend effect.

De geluiden van de schalen brengen stilte in de ruimte en die stilte merk je op, je gaat er vanzelf naar luisteren. De ontstane stilte brengt rust in je lijf en leidt je af van je gedachtes. Het wordt ‘stil’ in je hoofd.

Het doel is om je uiteindelijk ontspannen en opgeladen te voelen! Om optimaal te kunnen genieten is het meestal fijn als je tijdens een klankschaalconcert kunt liggen.

klankschaalconcerten

Wat is een klankschaal concert?

Tijdens een klankschaalconcert hoef je geen moeite te doen. Om optimaal te kunnen genieten is het meestal fijn als je tijdens een klankschaalconcert kunt liggen.

Geluidsopname

Via deze link kun je een van mijn klankschaalconcerten beluisteren!

Praktische informatie

Klankschaalconcert zondagmiddag 9 oktober in Groningen Stad

Maak kennis met klankschalen tijdens een klankschaalconcert! Wist je dat jouw lichaam voor 70% uit water   bestaat? Ervaar hoe de trillingen en klanken van klankschalen op jouw lichaam uitwerken tijdens het    concert, liggend op een matje.

Prijs: € 25,- Locatie: Al Nour, Blekerstraat 17 in Groningen

Tijd: Zondag 9 oktober van 15.00 uur – 16.30 uur

Aanmelden

Aanmelden kan bij Nicolien via info@klankschaalconcerten.nl of 06-21 95 06 62.

Klankschaalconcert op zondag 27 november in Amsterdam

Op zondag 27 november van 14.30 tot 16 uur is er een klankschaalconcert in Amsterdam bij Malamalomi op de Lutmastraat 211 A-H. Je neemt je eigen kussentje en dekentje mee. Er is tijd om thee te drinken en na te genieten. De prijs is € 25,-.  Aanmelden kan via info@klankschaalamsterdam.nl of 06-21 95 06 62. Bij deze workshop krijg je een klein flesje lavandin olie cadeau.

Aanmelden

Aanmelden kan bij Nicolien via info@klankschaalconcerten.nl of 06-21 95 06 62.